Hund................. ;o))

Hahahaha Så jäla najs med hund! Ozzy e ute på baksidan, kopplad! Inte har man väl en tanke på att det ska ligga en skit precis utanför altan, självklart så hittar Ozzy den o rullar sej i det! Sååååå mysigt! Vicken tur att jag typ 2 minuter innan med Flisan hjälp slängt ut badkaret! Blev så myckte enklare att göra rent den "Lilla Skiten" och badrummet blev ju rent oxå!

Nu ska vi snart äta lite mat: Grillad kyckling med ris, grönsaksgratäng o Flisans sås ;o))

Påskafton

Jag e så glad å nöjd med årets Påsk Afton, härlig familj å härliga vänner å en jävla god middag! Mycket prat å skratt å en halvpacka Päron ;o)) Så jävla najs ;o))

Ett hål i väggen ;o))

Har lite funderingar på om man skulle ha en lite restaurang hemma hos mej, kanske låter knasigt, men det är nog genomförbart! Så här har jag tänkt: Fyra sittplatser finns det i mitt kök, jag lagar en trerättersmiddag sen så lägger jag ut på tex FB att nu kan man boka bord hos mej men bara för 4 pers! Menyn e hemlig, det ska inte kosta skjortan men typ 250-300:- / pers!
 
Jag har så mycket mat idéer som jag vill förverkliga! Behöver lite feeback på det här! Sen kan man ha Afternoon Tea eller grillmiddagr när man kan sitta ute i solen! Men grejen e bara för 4 pers åtgången och det kan vara vicken dag som helst i veckan!
Vad tror ni, kommentera som fan ;o))

;o)) ;o)) ;o)) ;o)) ;o))

Thank god for nice friends! Dom som känner mej ordentligt vet ju att jag inte tycker om att vara ensam hemma på kvällarna, Flisan ska sova hos en kompis, goa rara Matilda! Men ikväll så äter jag middag hos Buddies och slipper att vara solo, härligt ;o))

Träning

Idag blir det lite träning på gymmet med familjen! Hoppas att det kan bli starten för ett "nytt liv" ;o))
Ha en skita fin dag där ute ;o)) o Glad Påsk ;o))
 

Hedlandet Tur o retur

Å härliga soliga dag som gör mej så glad! Idag blev det mera kvalitets tid med den gravida dottern Mysan, vi åkte på en utflykt till Hedlandet som ligger utanför Strängnäs!
Mysan skulle köpa lite mera snygga mamma kläder, och det hittades en hel del. Jag handlade lite småsaker oxå:
Dörrmatta
Vit betong ljusstake
Läsglasögon
Hårsnoddar
Hårspännen
Hund godis
 
Hedlandet är ett trevligt ställe att handla på, det finns massor av snygga och mindre snygga kläder till bra priser. Mycket Shabby chic inredning till mycket bra priser, likaså sängkläder, kuddar å massor av porslin mm. Ett najsigt ställe att göra av med pengar på;o)) 
 
Det blev Donken mat till lunch;o))

Hittade en Gammal Påskbild

GLAD PÅSK på er alla
 

Sömnlös i Bålsta

Ja det är som vanligt när det är fullmåne, då kan inte Nettan sova! Sååååå jävla drygt!
Får ta å fixa lite varm mjölk med honung!

En ganska vanlig dag ;o))

Började inatt innan jag gick o la mej! Blev lite badsugen så jag tappade upp badvatten med en massa skum å tände lite ljus, hur mysigt som helst! Sov ganska bra;o)) Vaknade till när Flisan kom å sa hejdå, sov ett par timmar till! Dygnet blir lite konstigt när man e ledig, jag gillar ju att vara uppe på nätterna!
 
Hadde tänkt att ha en sån där lugn o skön dag, läsa lite i min bok som jag håller på med, bara softa! Men det blev en massa andra saker istället: Städa, tvätta, fika, laga mat, mingla, kolla på TV o kvällsrasta hunden och nu e jag för trött för att läsa så nu blir det bad och sen sängen ;o))
 
Nattinatti ;o))
 
 

En lite presentation av mej ;o))

Tjoho Nettan heter jag, en glad tjej på 51 år! Är mamma, mormor o änka. Bor i Bålsta. Jobbar som kock på ett pyttelitet konferanshotell mellan Bro o Sigtuna. Jobbar med det bästa jag vet : MAT ;o))

Jag har tre tjejer i åldern 14, 21, 33 och ett barnbarn som e 6 år. Lever tillsammans med min 14 åriga dotter Felicia och våran hund Ozzy.
Blev änka för snart 4 år sen då min Älskade Plutten gick bort i cancer. Livet har varit en bergodalbana sen dess, jag e ju en sån person som nästan alltid visar upp ett glatt yttre, men inombords kan vara rätt så lessen, inte ofta men my sadness dyker upp lite då o då.
Mina intressen förutom familjen o vännerna så är mat ett stort intresse, att både laga o äta, dotterns innebandy har blivit ett intresse för det tar en stor del av vårt liv och ett annat intresse är att fika i tid otid, älskar det, resa tycker jag oxå om både i severige och utanför våra gränser.
Vill gärna ha en ny man att träffa o ha kul med, men är lite rädd o lat av mej! Är intressrad av en man som e totalt ointresserad av mej ;o))
När jag har lärt mej det här med att lägga upp bilder så kommer det en bildpresentation av mej o familjen!
Nu ska jag slurpa i mej min virrepinne, ta en dusch och sen sova ;o))

Ha det bäst o nattinatti

Mammas blogg.

Detta är miin mamma Nettans blogg.  Min mamma har bloggat förr och jag vet hur mycket hon saknar det därför så startar jag upp en blogg här som hon kan skriva av sig i.  (Kanske hon har annat att göra än att klaga på att jag aldrig bloggar, höhö)
 
Men som sagt alla Älskar ju Nettan så varför skulle inte du läsa livet ur hennes synvinkel ?
keep reading!
 
/ Dotra Mysan..
 
Love You <3
RSS 2.0